Senki sem kérte, senki sem akarja, de indul az OffScreen

Avagy ennél tényleg nem volt jobb névötletünk

Te, aki olvasod ezt a cikket, nyilván elgondolkodsz egy újabb filmes-kultblog szükségességén. Az OffScreen lényegét az adja, hogy saját szórakoztatásunkra hoztuk létre - nem világot megváltani, vagy híressé válni szeretnénk, csupán megpróbáljuk kiírni magunkból azokat a kulturális élményeket, amelyeket naponta keresünk és amik gyakran érnek minket. A blog ebből adódóan nem színtisztán filmes felületként szolgál majd, de leginkább a mozgóképes cikkek fognak dominálni. Kollégámmal (ő is János) mindketten nagy bloggertapasztalattal rendelkezünk: évekig toltuk a Smoking Barrels szekerét, több kevesebb sikerrel - sajtó- és gálavetítéseken is gyakran találkozhattatok velünk.

Éppen emiatt a múlt miatt szeretnénk mostantól kicsit könnyedebbre fogni a formánkat, örömből és érdeklődésből írni, nem pedig pénzért vagy muszájból. Ezért elképzelhető, hogy az OffScreen aktivitása csapongó lesz, szóval nem tudjuk garantálni, hogy minden héten ki tudunk dobni valamilyen cikket. :)

Az oldal fő profilját a már említett filmeken belül a kevésbé ismert, ámde annál érdekesebb filmek jelentik majd. Próbálunk minél több ázsiai klasszikussal és kortárs remekművel foglalkozni, de rá fogunk nézni a mostanság divatos fiatal rendezők életműveire is, valamint elvétve egy-egy nagy régi alkotásra, hogy mai szemmel górcső alá vegyük azokat is. Ha tehetjük, zenékkel és sorozatokkal is szeretnénk foglalkozni. 

Szóval tömörebben fogalmazva: az OffScreen összességében rólunk és nekünk szól, de örömmel várjuk a velősebb cikkek érdeklődőit és a filmrajongókat egyaránt. Jó olvasást!

nicolas-cage-680x454.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://offscreen.blog.hu/api/trackback/id/tr6314947602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Disztopia 2019.07.31. 00:03:26

Miért pont offscreen a blognév?

OffScreen

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása